Missatge Benvinguda

Hola a tots i a totes i benvinguts al blog d’Andreu Ahullana Projectes Educatius. Aquest espai naix amb el propòsit de compartir amb vosaltres les meues vivències i tractar de saber les vostres opinions respecte de tot el que envolta l’aventura que he decidit emprendre. Espere i desitge que us resulte interessant i que hi contribuïu activament, ja que, al llarg de la meua vida professional he entés la gran importància que té saber escoltar i aprendre dels altres. Així que tan sols em queda animar-vos a col·laborar, agrair-vos la vostra participació i, per descomptat, comentar-vos que estic a la vostra disposició per a totes les qüestions, puntualitzacions, suggeriments i queixes que considereu oportunes.

benvinguda

Per a qui encara no haja visitat la web, us convide a fer-ho ara mateix. Hi trobareu la informació necessària per conéixer les meues intencions i projectes. Per als qui ja l’heu vista, podeu explorar-la una altra vegada, potser trobeu alguna cosa que us havia passat per alt. Resultarà fascinant rebre els comentaris tant d’uns com dels altres.
Salutacions cordials,
Andreu Ahullana Santamaria

Comments

 • Quina idea tan fantàstica! M’ha agradat molt el blog i la web. A l’empresa pública de vegades li fa falta una mica d’organització en la gestió i d’optimització de rescursos. Sovint treballem hores i més hores i no acabem de veure els resultats de tanta faena. Us desitge moltíssima sort. Sé que teniu una formació molt sòlida i unes idees excel·lents

  àngela girona6 gener 2014
  • Andreu Ahullana Santamaria

   Moltes gràcies! Els resultats de la feina ben feta sempre acaben veient-se i en molts llocs heu abastat fites importants. El que hem d’aconseguir és gestionar els nostres esforços per tal de dedicar-ne la major quantitat possible a atendre les necessitats educatives dels principals interessats, alumnat i famílies. Per descomptat, d’aquesta manera augmentaríem la motivació i satisfacció del professorat.

   Andreu Ahullana Santamaria7 gener 2014
 • Molta sort amb la nova empresa. Fa molta falta l’eficiència en la gestió de projectes siga en el camp que siga. I fa falta gent seriosa com vosaltres que els pose en marxa. Ànim i endavant

  Ferran Dalmau12 gener 2014
  • Andreu Ahullana Santamaria

   Gràcies! Pense que la Direcció i Gestió de Projectes pot aportar moltíssim a molts i molt diferents sectors professionals i camps d’actuació. I el de l’educació no és una excepció!

   Andreu Ahullana Santamaria12 gener 2014

Deixa un comentari