Treball en equip Flexibilitat Gestió de riscs Compromis social Estructura estable
 • Treball en Equip

  Potenciem les relacions i el consens amb tots els grups d’interessats. Els requeriments i les idees de tot el personal del centre, alumnes, famílies i entitats externes relacionades són indispensables per optimitzar el projecte. Cadascú amb el seu color per aconseguir el millor dibuix possible.

 • Flexibilitat

  Adaptem el projecte al centre educatiu, mitjançant un diagnòstic inicial per conéixer la seua situació de partida. Establim el propòsit i les limitacions de la institució i planifiquem quin és el millor camí per superar-les. Perquè no és el mateix pintar amb retoladors que amb aquarel·les.

 • Gestió de Riscs

  Aconseguim que el risc d’implantació siga pràcticament inexistent. Contemplem i gestionem els possibles contratemps per tal de disminuir el seu impacte i la seua probabilitat d’ocurrència. Planifiquem les respostes als riscs: tenim previstes les maquinetes de fer punta per solucionar-los.

 • Compromís Social

  Seguim les passes adequades per tenir repercussió social mitjançant accions coordinades i globals. Aconseguir el reconeixement de la societat és essencial per augmentar el compromís, la motivació i la satisfacció dels implicats en una iniciativa amb un objectiu ben clar: millorar l’educació.

 • Estructura Estable

  Estabilitat davant dels canvis d’equip directiu i professorat. Millorem procediments, que quedaran per escrit i creem documents d’utilitat per al funcionament del centre. Una estructura reflexionada i planificada, adaptada a la millora contínua afegint o canviant les peces convenients.

Qui som i què és el que fem?

Pica'm

PROJECTES

 • Gestió estable

  Millora de la Gestió d’un Centre Educatiu.
  Projecte de Planificació i Instauració

  Major eficiència i efectivitat en els processos i una millora en la gestió que ens permetrà instaurar una vertadera cultura de millora contínua, augmentar el compromís entre la institució i les parts interessades i tenir la millor estructura possible per donar suport al procés d’ensenyament.

 • Foment Lector

  Pla de Foment Lector.
  Projecte de Planificació i Instauració

  Definició de directrius clares i ben planificades per tal d'elaborar un PFL adaptat a cada centre, que ens permetran elaborar uns instruments de control i avaluació adequats i amb les quals el personal sàpiga com ha d'actuar i quines són les seues responsabilitats.

 • Curs Enxarxa't

  Cursos en Direcció de Projectes

  Ens adaptem als vostres interessos. Teniu en ment algun projecte per al vostre centre? Vos interessa dur-lo endavant amb una metodologia eficaç i eficient? Canvis metodològics, Plans de Foment lector, millores de funcionament... A tots els projectes que es fan als centres educatius es pot aplicar la Direcció de Projectes.

BLOG

ON HEM APLICAT ELS NOSTRES PROJECTES?