Cursos en Direcció de Projectes

Ens adaptem als vostres interessos. Teniu en ment algun projecte per al vostre centre? Vos interessa dur-lo endavant amb una metodologia eficaç i eficient? Canvis metodològics, Plans de Foment lector, millores de funcionament... A tots els projectes que es fan als centres educatius es pot aplicar la Direcció de Projectes.

Curs per a la Xarxa de centres educatius valencians de qualitatEns adaptem als vostres interessos. Teniu en ment algun projecte per al vostre centre? Vos interessa dur-lo endavant amb una metodologia eficaç i eficient? Canvis metodològics, Plans de Foment Lector, millores de funcionament… A tots els projectes que es fan als centres educatius es pot aplicar la Direcció de Projectes.

Som totalment conscients que als centres educatius teniu moltíssimes coses a fer i que moltes vegades no disposeu de gaire temps. Si esteu interessats a tenir una primera presa de contacte i conéixer els avantatges d’aquesta metodologia de treball, oferim la possibilitat d’acudir al vostre centre a través de cursos de formació. Junts escollirem i treballarem, de manera eminentment pràctica, un projecte aplicable al vostre àmbit, per treure el màxim avantatge al vostre temps i per tal que des del primer moment pugueu treure profit al vostre treball.